Tuesday, 16 June 2015

4 Golongan yang Wajib Pakai Premium Beautiful

Premium Beautiful adalah corset yang dilengkapi dengan ciri-ciri 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan. Ramai wanita zaman kini yang mula mengambil berat kepentingan untuk menjaga keishatan badan dari segi dalaman dan luaran agar dapat menjalani aktiviti seharian dengan sempurna dan bahagia.

Premium Beautiful adalah alternatif wanita zaman moden untuk menjaga kesihatan dan kecantikan badan. Berikut adalah 5 golongan yang wajib menggunakan Premium Beautiful. 


1. Wanita yang ingin berkahwin Hari perkahwinan adalah hari bahagia yang ditunggu2 bagi wanita oleh sebab itu hari itu dipanggil sebagai hari raja sehari. Pastinya pengantin perempuan ingin kelihatan menarik didalam setiap persalinan pakaian yang telah dirancang. Jadi, bentuk badan yang cantik dan menarik adalah penting untuk mengelakkan tiada lemak2 berlebihan yang kelihatan. Hal ini akan menjadikan pengantin perempuan kelihatan kurang yakin dan kurang selesa kerana lemak jelas kelihatan terutama dalam gambar. 

Jadi, jalan penyelesaian bagi wanita yang ingin berkahwin untuk mengalihkan lemak ke kawasan yang sepatutnya adalah dengan menggunakan Premium Beautiful sekurang-kurangnya 6 bulan sebelum hari perkahwinan. 

Hal ini supaya badan anda dapat dibentuk dan setiap persalinan akan kelihatan cantik terletak pada badan. 


2. Wanita bakal bersalin 


Setiap wanita yang selepas bersalin pasti risau berat badan akan naik mendadak. Hal ini para wanita tidak perlu risau kerana Premium Beautiful dapat membantu anda kembali kepada bentuk badan asal seperti anak dara semula. 

Premium Beautiful boleh digunakan sebagai bengkung moden semasa anda dalam pantang. Anda masih boleh gunakan Premium Beautiful yang telah dibeli semasa perkahwinan dahulu kerana Premium Beautiful adalah bersifat sangat tahan lama sehingga 10 tahun lamanya! Kini, anda lebih jimat. 

Bagi yang belum mempunyai Premium Beautiful, anda boleh dapatkan Premium Beautiful anda walaupun anda sedang sarat mengandung kerana kami telah dilatih untuk mengambil ukuran bagi ibu mengandung. 


Premium Beautiful bantu kurangkan stretch mark selepas bersalin

3. Masalah Slipdisc / Sakit Belakang 

Premium Beautiful dapat membantu mereka yang mengalami masalah skait belakang seperti tulang belakang bengkok, slipdisc dan sebagainya. Tulang belakang adalah anugerah Tuhan yang tidak ternilai. Tanpa tulang belakang yang baik, kita tidak dapat bergerak dan melakukan aktiviti lasak dengan baik.

Jadi, Premium Beuaitful dah bantu ramai mereka yang diluar sana atais masalah sakit belakang. Walaupun telah alami operation, Premium Beautiful bertindak sebagai sokongan dibahagian tulang belakang. Sekaligus, dapat bantu betulkan semula postur badan. Ramai yang dah boleh berjalan dengan baik selepas menggunakan Premium Beautiful secara konsisten.


Dah tak perlu operate lagi selepas pakai Premium Beautiful


4. Wanita yang ingin Turunkan Berat Badan

Dalam kalangan wanita, inilah masalah yang paling ditakuti iaitu berat badan berlebihan. Sudah semestinya bila berat badan berlebihan, mesti antara perkara yang mesti dilakukan adalah BERSENAM dan KAWAL PEMAKANAN.

Okay isu sekarang adalah macam mana nak BERSENAM kalau badan berat kan? Macam mana nak KAWAL MAKAN? Jangan risau wanita sekalian sebab Premium Beautiful boleh bantu anda untuk ringankan badan dan kawal pemakanan.

Premium Beautiful mengandungi Far Infrared yang boleh bantu detoks segala toksin yang ada pada badan. Selain itu Premium Beautiful juga membantu mengalihkan lemak ke tempat yang sepatutnya. Yang berat jadi ringan. Jadi nak bersenam pun tak rasa berat terutama bahagian punggung dan kaki.

Kalau anda nak tahu, lemak di bahagian lengan pun boleh dikecilkan dengan Premium Beautiful. Hebatkan?

Dibawah adalah mereka yang dah berjaya turunkan berat badan dengan pemakaian Premium Beautiful.

So, banyak manfaat anda boleh dapati dengan amalkan pemakaian Premium Beautiful secara konsisten. Bagi yang masih muda, yang masih belum berkahwin, pemakaian Premium Beautiful sejak dari remaja sangat membantu anda mengekalkan kecantikan dan kesihatan.

1 set Premium Beautiful boleh tahan sehingga 10 tahun taw ! Jadi, yang belum kahwin boleh guna masa kahwin, then masa berpantang dan seterusnya pada bila2 masa.

Nak cuba FREE Fitting Premium Beautiful boleh terus laju2 contact emi ya :)


Love Yourself More
Emilita Nazlina
017-3110580
The Diamond Circle

No comments:

Post a Comment