Wednesday, 12 July 2017

5 Tips Kekal Langsing di Hari Raya

As salam semua.. rasanya belum terlambat untuk ucapkan Selamat Hari Raya. Rayakan sebulan. Dalam bulan Syawal ni mesti dapat banyak jemputan open house kan. Just nak ingatkan.. bulan puasa badan berat badan turun ..badan pun langsing..Dah raya takkan nak biarkan badan naik balik? At least boleh maintain kan.

Premium Beautiful


Ok hari ni Emi nak share 5 Tips Kekal Langsing di Hari Raya

Pertama Pakai Premium Beautiful (PB) Corset

Kenapa pakai PB Corset, sebab PB Corset takkkan biarkan kita makan dengan banyak. Sebab kalau makan banyak nanti senak jadinya. Betul tak?

Tips Langsing

Kedua Minum Min Kaffe untuk rasa lebih kenyang

Sebelum ke open house.. minum dulu secawan Min Kaffe..so perut dah kenyang...nak makan banyak pun tak boleh kan.


Tips LangsingKetiga Minum Shake ME membantu melangsingkan badan serta member tenaga

Selain Min Kaffe, boleh juga memilih untuk minum Shake ME sebab Shake Me mempunyai Ramuan utama seperti Protine Soya, garam buluh dan L Carnitie iaitu ‘ejen PEMBAKAR LEMAK’ . Selain itu Shake Me juga boleh mengelurkan toksik dan meningkatkan metabolisma badan dan membakar lemak.

Tips Langsing


Keempat Minum BV Alfalfa selepas makan untuk Detox

Dah balik dari open house haruslah mendetoxkan badan dengan BV Alfalfa.  Alfalfa boleh mengurangkan kolesterol kerana Saponin yang terkandung dalam Alfalfa dapat mengemulsikan lemak dan kolesterol supaya tidak di serap oleh badan. So bolehla kita say bye bye to lelemak lemang, ketupat rendang tu kan . 

Tips Langsing


Kelima Makan 2 tablet Garlic untuk nyahtoksin

Sebelum tidur makan dulu 2 tablet garlic untuk membantu dalam fungsi penghadaman dan melegakan perut kembung.

Tips Langsing


Bestkan. Sekarang tengah promosi untuk produk produk ni  tao. Contact Emi for more info ok. Jom amalkan tips ni untuk kekalkan badan yang lebih langsing. Selamat beropen House.

#jomcantiksesamer

XOXO

Emilita Nazlina
017110580

No comments:

Post a Comment